Κύριο περιεχόμενο


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ ΤΥΦΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ ΤΥΦΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

 

Με την έλευση του νέου έτους, σας ευχόμαστε από καρδιάς Καλή και παραγωγική Χρονιά, προπαντός με Υγεία.

Η επέλαση της πανδημίας μας έχει οδηγήσει σε ιδιαίτερες συνθήκες, που δεν επιτρέπουν την υλοποίηση της καθιερωμένης εκδήλωσης κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Φορέα μας.

Παρόλα αυτά, ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος, πάντα ενεργός και με δυνατότητα ευελιξίας και προσαρμογής στα εκάστοτε δεδομένα, διοργανώνει μια εναλλακτικού χαρακτήρα  εορταστική εκδήλωση, στέλνοντας το μήνυμα της αισιοδοξίας και της ελπίδας για σύντομη επάνοδο σε ρυθμούς κανονικότητας.

Έτσι, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την προσβάσιμη σε όλους διαδικτυακή γιορτή που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, στις 18.00, μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων ZOOM.

Ακολουθεί ο διαδικτυακός σύνδεσμος για να συμμετέχετε μέσω της πλατφόρμας ZOOM:

https://zoom.us/j/2109415222?pwd=OGd3Mkl0azRSUTdYWEVhZjVXNUs2QT09

Meeting ID: 210 941 5222

Passcode: 123123

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για την συμμετοχή σας στην Γραμματεία του Φορέα, στο 210-9415222.

Όσοι και όσες επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μέσω Facebook, ακολουθήστε τον διαδικτυακό σύνδεσμο:

https://fb.me/e/3RdWY0mp3

 

Προς ενημέρωση των συμμετεχόντων/προσκεκλημένων: Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα ληφθούν στιγμιότυπα οθόνης (screenshots), ενώ ενδέχεται να καταγραφεί μέρος ή και ολόκληρη η γιορτή.

 

Ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες σύνδεσης:

 

1.    Κατεβάστε και εγκαταστήστε, έγκαιρα, την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής ΖΟΟΜ στον υπολογιστή σας, από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe

2.    Δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε λογαριασμό στο ZOOM για να συνδεθείτε. Αν δεν επιθυμείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό, όπως σας προτείνει η εφαρμογή ZOOM, τότε απλώς κλείστε το παράθυρο όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

3.    Πατήστε τον σύνδεσμο της εκδήλωσης, ώστε να ενεργοποιηθεί το ZOOM. Πρέπει να επιλέξετε το κουμπί «Άνοιγμα» για να συνεχίσετε.

4.    Συμπληρώστε ονοματεπώνυμο και συνδεθείτε, κατά προτίμηση λίγα λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.