Κύριο περιεχόμενο

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
«ΡΕΤΡΟ, ΠΑΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΑΔΕΣ»

Την Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση με τίτλο «ΡΕΤΡΟ, παλιά τραγούδια και καντάδες» σε συνεργασία με τον Έλληνα μουσικό κο Δαυίδ Ναχμία και τρεις μοναδικούς ερμηνευτές και συνεργάτες του, τον κο Αλέξανδρο Σιγαλό, την κα Εβελίνα Νικόλιζα και την κα Χριστίνα Σαμαρά, οι οποίοι τραγούδησαν μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια της εποχής του 20ου αιώνα.

Στην όμορφη αυτή μουσική εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα μας, ο κος Μπασιάς Εμμανουήλ Πρόεδρος Δ.Σ., ο κος Ζάκκας Φώτιος  Αντιπρόεδρος Δ.Σ, η κα Ρουκουτάκη Γεωργία Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Υπεύθυνη Πολιτιστικών Δράσεων, η κα Κατσαρού Δήμητρα, Γενική Γραμματέας Δ.Σ. και ο κος Λέκκας Χρήστος μέλος του Δ.Σ.

Εκ μέρους της πολιτείας παρευρέθηκε η κα Γρυπάρη Αντωνία Κοινοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Προοπτική Ζωής.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την υποδοχή των προσκεκλημένων μας, τους οποίους καλωσόρισε ο Πρόεδρος Δ.Σ, κος Μπασιάς Εμμανουήλ και ξεκίνησε το μουσικό πρόγραμμα με τον κο Δαυίδ Ναχμία στο πιάνο συνοδεύοντας τις μελωδικές φωνές των ερμηνευτών, οι οποίοι μας ταξίδεψαν στην παλιά εποχή μέσα από τα μοναδικά τραγούδια και καντάδες που μιλούσαν για τον έρωτα, την αγάπη, τους καημούς, τις πίκρες, για τη νιότη και τα χρόνια που δεν γυρίζουν πίσω.

Η επιτυχία της εκδήλωσης σηματοδοτήθηκε από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα της κατάμεστης αίθουσας του φορέα μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κο Δαυίδ Ναχμία για την επιμέλεια και την υλοποίηση του μουσικού προγράμματος και τους ερμηνευτές για την όμορφη αυτή μουσική εκδήλωση.