Κύριο περιεχόμενο

 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, Κας ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ, Κου ΣΤΑΜΑΤΗ 
ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΥΦΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Την Τρίτη , 15 Οκτωβρίου, επισκέφθηκαν τον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος, η Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κα Μιχαηλίδου Δόμνα και ο Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας κος Σταμάτης Γεώργιος.

Κατά την τιμητική αυτή επίσκεψη τους, σημειώθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα κο Μπασιά Εμμανουήλ, τους Αντιπροέδρους κα Ρουκουτάκη Γεωργία και κο Ζάκκα Φώτιο, την Γενική Γραμματέα κα Κατσαρού Δήμητρα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κα Τζεβελέκου Μαρία και κο Κορομηλά Χρήστο, τον Γενικό Διευθυντή κο Καρκούλια Γεώργιο καθώς και την Διευθύντρια Κοινωνικής Μέριμνας κα Μήλα Γεωργία. Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης, ενημερώθηκαν για την μοναδικότητα του έργου καθώς και τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος.

Η Υφυπουργός Εργασίας και ο Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης ξεναγήθηκαν στους χώρους των εργαστηρίων και συνεχάρησαν τον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος για την πλούσια και πολλαπλά ωφέλιμη δράση του και δήλωσαν πως θα σταθούν στο πλευρό του υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα διασφάλισης και εξακολούθησης των υπηρεσιών και των μοναδικών Παραγωγικών του Εργαστηρίων.