Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος έλαβε μέρος με μεγάλη επιτυχία στην “Ειρηνοδρομία” που διοργάνωσε ο δήμος του Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο των ευρύτερων καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων «Παναγούλεια» στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας, Αλέκου Παναγούλη.

Ο μεγάλος αριθμός των εξυπηρετούμενων που πήραν μέρος, η εθελοντική παρουσία πολλών εργαζομένων από όλα τα τμήματα του φορέα, η ομοιόμορφη εμφάνισή μας με μπλούζες με λογότυπο του Φάρου και κυρίως η καλή διάθεση όλων, είχαν ως αποτέλεσμα μια δυναμική παρουσία του Φορέα στο σπουδαίο αυτό αθλητικό δρώμενο, που κέρδισε το θαυμασμό όλων όσων παρευρέθηκαν.
Όλοι οι συμμετέχοντες και εκπρόσωποι του φορέα μας μοιράστηκαν στιγμές χαράς και συγκίνησης τιμώντας το αθλητικό ιδεώδες και απέδειξαν για άλλη μια φορά πως ο Φάρος λειτουργεί ως μια δυνατή ομάδα με θέληση και όραμα.

Συγχαίρουμε τον Δήμο Αγίου Δημητρίου για την άψογη διοργάνωση και τη σπουδαία πρωτοβουλία που έχει αναχθεί σε θεσμό μέσα στα χρόνια και συνάμα απευθύνουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, καθώς για φέτος, μέρος εσόδων της διοργάνωσης διατίθεται υπέρ σκοπών του Φορέα μας, ως έμπρακτη αναγνώριση του υψηλού μας έργου.