3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας

Συμμετοχή του Φ.Τ.Ε. στο 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος συμμετείχε στο 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας στην πόλη της Πάτρας, που διοργάνωσε με επιτυχία η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Πατρέων (Πολιτιστικός Οργανισμός και Κοινωφελής Επιχείρηση «Καρναβάλι Πάτρας») και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

Το φεστιβάλ έλαβε χώρα στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων στην πόλη της Πάτρας, στο οποίο περισσότεροι από 85 φορείς με στοχευμένες δράσεις, με το μήνυμα: «Ενότητα- Αλληλεγγύη- Συμμετοχή», το οποίο έτυχε ιδιαίτερης ανταπόκρισης από την ευρύτερη κοινότητα.

Ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος εκπροσωπήθηκε από τη μοναδική Χορωδία του, εκπέμποντας το ηχηρό μήνυμα της ανάγκης για θεμελίωση ισότιμων ευκαιριών και άρση φαινομένων αποκλεισμού, στο πλαίσιο μιας ουσιαστικά συμπεριληπτικής κοινωνίας.

Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων για την πρόσκληση και χαιρετίζουμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και δράσεις αφύπνισης και ευαισθητοποίησης, μέσω της δημιουργικής συνύπαρξης εκπροσώπων του χώρου της αναπηρίας και μη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *