Κύριο περιεχόμενο

 

 Δελτία Τύπου &
ανακοινώσεις

 
 

 

11/1/2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο ΦΑΡΟΣ ΤΥΦΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

Σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας

την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί

Την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου και ώρα 5:30 μ.μ.

στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο ισόγειο, Αθηνάς 17, Καλλιθέα.

Η εκδήλωση μας θα πλαισιωθεί από πλούσιο καλλιτεχνικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

 

Αθηνάς 17, Καλλιθέα Τ.Κ. 176 73

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-9415222 /  www.fte.org.gr / e-mailinfo@fte.org.gr 

Παρακαλούμε πολύ όπως ενημερώσετε για την συμμετοχή σας την Γραμματεία του Φορέα μας στο τηλέφωνο: 210 9415222 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Γωγώ Ρουκουτάκη (Αντιπρόεδρο & Υπεύθυνη Πολιτιστικών Δράσεων) στο 6945373081

 

 

7/1/2019

Για επισκέπτες με απώλεια όρασης
Βλέποντας με τις Αισθήσεις

Με θέμα την πολιτική

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 | 17.00-19.00

Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού

 

Στις συλλογές του Μουσείου Μπενάκη αναζητούμε πορτρέτα πολιτικών προσώπων και ζωγραφικές απεικονίσεις ιστορικών γεγονότων. Η πρώτη συνάντηση του νέου έτους εστιάζει στην πολιτική και την τέχνη, μέσα από το πρίσμα της μνήμης, της φήμης και της καλλιτεχνικής ειλικρίνειας.


Το Βλέποντας με τις Αισθήσεις είναι ένα μηνιαίο πρόγραμμα περιηγήσεων και εργαστηρίων που απευθύνεται σε επισκέπτες με μειωμένη όραση ή τυφλότητα.

 

Γνωρίστε το Μουσείο μέσα από αναλυτικές λεκτικές περιγραφές και αφηγήσεις βασισμένες στην αφή, την κίνηση, τον ήχο και τις ιστορίες πίσω από τα εκθέματα.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Δευτέρα του μήνα και είναι δωρεάν

για τους επισκέπτες με αναπηρία και τους συνοδούς τους.

 

Επιμέλεια - Σχεδιασμός: Φώτης Φλεβοτόμος

 

Οργάνωση - Παραγωγή: Τμήμα Εκπαίδευσης


 

Είσοδος ελεύθερη - Απαραίτητη η προεγγραφή
Μουσείο Μπενάκη | Εκπαίδευση
Δευτέρα έως Πέμπτη I 10.00-14.00 I Τ. 210 3671067-9

 

 

7/1/2019

Το Μοναδικό Ελληνικό Λευκό Μπαστούνι από τα παραγωγικά εργαστήρια του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος

 

 

 

Ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος ανακοινώνει την παραγωγή και διάθεση του  Μοναδικού, Ελληνικού Λευκού Μπαστουνιού, που παράγεται στα Πιστοποιημένα με ISO 9001:2015 Εργαστήρια του, από τυφλούς εργαζόμενους, για τυφλούς χρήστες, με στοχευμένο σχεδιασμό, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους.

Το μπαστούνι είναι αλουμινένιο, επενδεδυμένο με λευκό πλαστικό κάλυμμα και λαστιχένια λαβή. Ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη στο τελείωμα διατίθενται απλή πλαστική μύτη ή περιστρεφόμενη μύτη. Έχει δυνατότητα σπασίματος σε τέσσερα σημεία και φωσφορίζουσες ταινίες σε δύο σημεία. 

Διατίθεται σε ύψη από 1μ. μέχρι και 1.40 εκ., με κόστος 20,00€ με την απλή πλαστική μύτη και 25,00€ με την περιστρεφόμενη μύτη, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Όσοι χρήστες επιθυμούν να αγοράσουν μόνο την περιστρεφόμενη μύτης το κόστος είναι 7€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες με δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας, επικοινωνήστε με το τμήμα της Κοινωνικής Υπηρεσία του Φορέα, στο 210-9415222. 


Αθηνάς 17 Καλλιθέα

ΤΚ 176 73 ΑΘΗΝΑ

Τηλ. : 2109415222  Fax : 2109415271

Website: www.fte.org.gr

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Παγκόσμια Ημέρα Braille
«Το Braille είναι γνώση και η γνώση είναι δύναμη.» 

 

Louis Braille

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Braille γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Ιανουαρίου προς τιμήν του Λουδοβίκου Μπράιγ, του εφευρέτη της γραφής Braille ο οποίος γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 1809. Από ένα ατύχημα, τυφλώθηκε μικρός και στα δυο μάτια, ωστόσο κατάφερε να επιβληθεί στην αναπηρία του. Διέπρεψε στον τομέα της εκπαίδευσης και έλαβε υποτροφία στο Γαλλικό Βασιλικό Ινστιτούτο για Τυφλούς Νέους, όπου και ανέπτυξε ένα σύστημα κώδικα αφής που θα επέτρεπε στους τυφλούς να διαβάζουν και να γράφουν. Το 1829 ο Λουδοβίκος Μπράιγ εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο σχετικά με το σύστημα που είχε δημιουργήσει, με την ονομασία «Μέθοδος γραφής λέξεων, μουσικής και τραγουδιών με τελείες, για χρήση από τυφλούς και προσαρμοσμένη σε αυτούς".

Η γραφή Braille χρησιμοποιεί  συνδυασμούς ανάγλυφων κουκίδων (στιγμών) για την αναπαράσταση των χαρακτήρων του αλφαβήτου. Η απλότητα της ιδέας, επέτρεψε στα βιβλία του να αρχίσουν να παράγονται σε μεγάλη κλίμακα και σε τέτοια μορφή, ώστε χιλιάδες τυφλοί να μπορούν να διαβάσουν τρέχοντας τα δάχτυλά τους πάνω από τις τελείες. Η γραφή Braille είναι το κλειδί για την παιδεία των τυφλών μαθητών και διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων με προβλήματα όρασης, αφού τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση σε βιβλιογραφία, να μελετήσουν και να διαβάσουν για την ευχαρίστησή τους, όπως ακριβώς και οι βλέποντες.

Η Παγκόσμια Ημέρα Braille, είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος καθώς από το 1946 λειτουργεί το Ειδικό Εκτυπωτικό τμήμα Braille το οποίο  με την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό του παράγει στη γραφή Brailleβιβλία Ελληνικής και Ξένης Λογοτεχνίας, Παιδικά, Ξένων Γλωσσών,  Μουσικής, Βυζαντινής μουσικής, Πανεπιστημιακά συγγράμματα, Νομικοί Κώδικες και άλλα.

Παράλληλα εκδίδει και 4 Περιοδικά στη γραφή τυφλών Braille, τα οποία διανέμονται σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε Έλληνες ομογενείς σε όλο τον κόσμο,  ενώ διαθέτει Μοναδική Ιστορική Βιβλιοθήκη BRAILLE στον Ελλαδικό χώρο με 3.500 τίτλους. Περιλαμβάνει Συγγράμματα Αρχαίων Συγγραφέων, Επιστημονικά, Λογοτεχνικά, Μουσικά καθώς και τα προσωπικά βιβλία Braille του διακεκριμένου τυφλού πιανίστα Γ. Θέμελη και του διακεκριμένου τυφλού δασκάλου Βυζαντινής Μουσικής Δ. Χρυσαφίδη. Ας θυμηθούμε ότι το Ειδικό Εκτυπωτικό τμήμα Braille κατά τις πρώτες δεκαετίες λειτουργίας του ήταν το μοναδικό στην Ελλάδα.

Βάσει της ελληνικής Νομοθεσίας και συγκεκριμένα κατά το Ν.4488/2017, η Ελληνική γραφή Μπράιγ (Braille) αναγνωρίζεται ως ο τρόπος γραφής των τυφλών Ελλήνων πολιτών και σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση υπ. αριθμ.: 91354 του Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, ΌΛΑ τα καταστήματα μαζικής εστίασης και αναψυχής οφείλουν να εξασφαλίζουν την πληροφόρηση ατόμων με αναπηρία (Α.με.Α.) επί του τηρούμενου τιμοκαταλόγου.

Το Ειδικό Εκτυπωτικό τμήμα Braille του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος αναλαμβάνει την δημιουργία τιμοκαταλόγων στην γραφή Braille, την εκμάθηση της γραφής σε τυφλούς και βλέποντες ενδιαφερόμενους, την μετατροπή της ονομασίας των φαρμακευτικών σκευασμάτων καθώς και πινακίδες και κατόψεις στην γραφή Braille. 

Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τη γραφή Braille ζωντανή σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας, εξασφαλίζοντας την πρόσβαση στη γνώση αλλά και τις απεριόριστες δυνατότητες και ευκαιρίες των ατόμων με αναπηρία όρασης μιας και η γραφή Braille σχετίζεται με το θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα στην πληροφόρηση.

 

 

 

10/12/2018

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΑΓΟΡΑ
Τετάρτη 12, Πέμπτη 13 & Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου

 

Αυτές τις γιορτές, ελάτε να διαλέξετε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας για μικρούς και μεγάλους από τις ξεχωριστές, χειροποίητες δημιουργίες του Εργαστηρίου Κεραμικής, του Τμήματος Κομποδετικής & του Τμήματος Πλεκτού του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος.

Η παραδοσιακή χριστουγεννιάτική μας εορταγορά, θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του φορέα μας -στο ισόγειο- επί της οδού Αθηνάς 17, στην Καλλιθέα.

Τετάρτη 12 & Πέμπτη 13/12: 10.00 π.μ. - 18.30 μ.μ.

Παρασκευή 14/12: 10.00 π.μ. - 15.00 μ.μ.

Αθηνάς 17, Καλλιθέα 176 73

 

Τηλ Επικοινωνίας: 210 9415222  E mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   Fax: 210 9415271 

Η στήριξή σας είναι ιδιαιτέρως σημαντική.

 

 

5/12/2018

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ 
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟ
 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ  BAZAAR
ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΦΗΣ

 

8 - 9  Δεκεμβρίου 2018

10.00 – 18.00

 

Γνωρίζουμε τους Σκύλους Οδηγούς και παράλληλα στηρίζουμε το έργο τους

 

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η  δράση

«Ένας Σκύλος Οδηγός.. στο Μουσείο»

η οποία απευθύνεται σε ομάδες όλων των ηλικιών.

Εμψυχώτρια: Αργυρώ Καραβίνου

Ωρες Διεξαγωγής 11.00 – 13.00 και 15.00

Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα 210-5200140 και 6932414189

   

Μουσείο Αφής του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος στην Καλλιθέα 

 Δοϊράνης 198 (Τέρμα Συγγρού – Στάση Χρυσάκη – πίσω από το Media Markt)

 

 

 

 

5/12/2018

Θέση εργασίας Επισκέπτη Υγείας

Ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος, Ν.Π.Ι.Δ., Σωματείο Ειδικώς Αναγνωρισμένο, αναζητά Επισκέπτη Υγείας για πρόσληψη με σχέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν σχετική αίτηση και το βιογραφικό τους σημείωμα μέχρι και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

3/12/2018

Χριστουγεννιάτικη Λειτουργία Μουσείου

Το Μουσείο Αφής του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος σας ενημερώνει ότι για την εορταστική περίοδο το Μουσείο εκτός από την κανονική του λειτουργία 9:30-15:30, θα λειτουργήσει από τις 11:00-18:00 τις καθημερινές 18/12, 21/12, 8/1 και 15/1 και τα Σάββατα στις 15/12 και 12/1  από τις 9:30-15:30.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ξεναγηθούν απτικά σε μεμονωμένα αριστουργήματα της αρχαίας ελληνικής Τέχνης, ή να επιλέξουν κάποιες από τις θεματικές μας, όπως

"Ένας περίπατος στον βράχο της Ακρόπολης"

"Ο Διόνυσος και το θέατρο του "

"Ο Ύμνος της ζωής... Δύο νέοι και ένας ποιητής συνομιλούν".

Οι ξεναγήσεις απευθύνονται σε όλο το ενήλικο κοινό και πραγματοποιούνται με προκαθορισμένη κράτηση στην Γραμματεία του φορέα στο 210 9415222.

Διάρκεια προγράμματος: 1 ώρα

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά ραντεβού: 2 άτομα.

Γενική είσοδος Μουσείου Αφής: 2 ευρώ

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για επισκέπτες με πρόβλημα όρασης.

 

 

 

30/12/2018

Ο Δήμος Καλλιθέας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία με δράσεις ευαισθητοποίησης των πολιτών.

 

 

 Ο Δήμος μας με γνήσιο ενδιαφέρον και φροντίδα, διοργανώνει την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 στις 11.00 πμ., ομιλία/ημερίδα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Μαντζαγριωτάκη 76) με θέμα:

 

 

"ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 
&
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ
"

 

Παρουσία του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου και εκπροσώπων των φορέων: Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών, Ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος, το «Κέντρο Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος», εκπρόσωποι της Τροχαίας Καλλιθέας και πολιτών, θα συζητηθούν και θα καταγραφούν τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως άτομα με προβλήματα Όρασης και κινητικές δυσκολίες, στην μετακίνησή τους μέσα στην πόλη.

 

Τα  άτομα με δυσκολία στην Όραση, βλέπουν ελάχιστα ή καθόλου. Για να μπορούν να μετακινηθούν χρησιμοποιούν ειδικό λευκό μπαστούνι ή ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Για να κινηθούν με ασφάλεια κάνουν χρήση γνώριμων χώρων με κατευθυντήριους οδηγούς διαφορετικού χρώματος στο πεζοδρόμιο και οι χώροι μπροστά από ράμπες και διαβάσεις θα πρέπει απαραιτήτως να είναι ελεύθεροι εμποδίων και να μην κρύβουν παγίδες.

 

Με σύνθημα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ οι συμμετέχοντες, θα κατευθυνθούν στις 12.30 στην Πλατεία Κύπρου για να συμμετάσχουν σε δράσεις ευαισθητοποίησης των κατοίκων της πόλης μας.

 

 Δράσεις ευαισθητοποίησης

 

-Προσομοίωση βαδίσματος με λευκό μπαστούνι.

-Παρουσίαση Σκύλων Οδηγών 

-Καρτελάκια στους παραβάτες «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ»

 

Ο σεβασμός στο δικαίωμα όλων των πολιτών στην ασφαλή και πολιτισμένη μετακίνηση είναι καθημερινή υπόθεση πολιτισμού ,ευαισθησίας και σεβασμού όλων των πολιτών.

 

 

 

28/11/2018

Εθελοντισμός

 

Ο Φάρος Τυφλών Ελλάδος έχει μια μακρόχρονη πορεία, περισσότερο από 50 χρόνια, στο να παρέχει τις υπηρεσίες του σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης και οι εθελοντές αποτελούν βασικό παράγοντα για την πραγμάτωση των σκοπών του ανθρωπιστικού του έργου.

Η σχέση του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος και των εθελοντών στηρίζεται στην κοινή επιθυμία και προσπάθεια να καλυφθούν με τον πιο εποικοδομητικό και αποτελεσματικό τρόπο οι σύνθετες ανάγκες των ατόμων με προβλήματα όρασης. Την δράση των εθελοντών συντονίζει η Κοινωνική Υπηρεσία σε συνεργασία με τους υπευθύνους των τμημάτων του ΦΤΕ στα οποία θα επιλέξουν να απασχοληθούν οι εθελοντές.

Αν ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ να γίνεις εθελοντής μπορείς να ενημερωθείς για τα Τμήματα Εθελοντικής Απασχόλησης του φορέα στον σύνδεσμο που ακολουθείΓίνε εθελοντής του ΦΤΕ 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κοινωνική Υπηρεσία τηλ: 210 9415222 

 

28/11/2018

Ενημέρωση Τακτικών Μελών Φ.Τ.Ε

Παρακαλούνται τα τακτικά μέλη του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος, που επιθυμούν να λαμβάνουν ενημερώσεις με emails, όπως επικοινωνήσουν με την κυρία Κατσαρού Ξένια στο Λογιστήριο καλώντας στο 210-9415222, για καταχώρηση των ηλεκτρονικών τους διευθύνσεων.

 

 

28/11/2018

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΓΡΑΦΗ BRAILLE

Ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση υπ. αριθμ.: 91354 του Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, οι υπεύθυνοι των καταστημάτων μαζικής εστίασης και αναψυχής οφείλουν να εξασφαλίζουν την πληροφόρηση ατόμων με αναπηρία (Α.με.Α.) επί του τηρούμενου τιμοκαταλόγου.

Βάσει της ελληνικής Νομοθεσίας και συγκεκριμένα κατά το Ν.4488/2017, η Ελληνική γραφή Μπράιγ (Braille) αναγνωρίζεται ως ο τρόπος γραφής των τυφλών Ελλήνων πολιτών. Το κράτος υποχρεούται να λάβει μέτρα για την προώθησή της, καθώς και για την κάλυψη των αναγκών επικοινωνίας των ως άνω πολιτών. Πρέπει να υπάρχει η σχετική μέριμνα ώστε και οι τυφλοί πελάτες των καταστημάτων για λόγους ίσης μεταχείρισης να έχουν τους καταλόγους τους στην κατά νόμο αναγνωρισμένη γραφή τους και να έχουν ισότιμη πληροφόρηση, όπως και οι βλέποντες.

Ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος μέσω του Επαγγελματικού Εκτυπωτικού Τμήματος Braille, με την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό του έχει την δυνατότητα να παράγει στη τιμοκαταλόγους στη γραφή Braille.

Οι εκτυπώσεις Braille, θα γίνουν στο ειδικό εκτυπωτικό χαρτί το οποίο διατηρεί το ανάγλυφο της επιφάνειας, διαστάσεων 30,5εκ * 23εκ. Για την δημιουργία, επεξεργασία, εκτύπωση και διόρθωση του πρώτου δοκιμίου για κάθε κατάλογο θα χρειαστούμε το καθαρό κείμενο του καταλόγου σας σε word.

 

Το κόστος παραγωγής για έναν Ελληνικό και έναν Αγγλικό κατάλογο, ανέρχεται στο ποσό των 50 € και συμπεριλαμβάνει την εκτύπωση-διόρθωση του δοκιμίου από τυφλό διορθωτή, καθώς και την παραγωγή-διάσπαση-σύνθεση των καταλόγων.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 6 %

Από εκεί και πέρα η αναπαραγωγή για κάθε κατάλογο κοστίζει 10 € με ΦΠΑ 6%.

 

Για πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία τιμοκαταλόγων στη γραφή Braille, μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του φορέα μας, καθημερινά 7:30-14:30 στο 210 9415222.

 

 

Δελτία τύπου έως 27/11/2018

Δελτία τύπου για το 2017

Δελτία τύπου για το έτος 2016

Δελτία τύπου για το έτος 2015