Κύριο περιεχόμενο

Με ευγενικές χορηγίες:

-Το 2006 εμπλουτίστηκε το εκτυπωτικό κέντρο Braille με τον σύγχρονο εκτυπωτή BRAILLO 440SW με ενσωματωμένο κοπτικό μηχάνημα για δισέλιδο ή τετρασέλιδο έντυπο. Στο συγκεκριμένο μηχάνημα τυπώνονται τα περιοδικά του Φάρου Τυφλών

-Το 2007 έγινε ο εκσυγχρονισμός των Στούντιο Ηχογράφησης του Φάρου Τυφλών, προκειμένου να γίνει η ψηφιοποίηση του υλικού που υπάρχει στην Δανειστική Βιβλιοθήκη Ομιλούντων Βιβλίων και να ξεκινήσει η ανάγνωση βιβλίων με την καινούργια τεχνολογία.

-Το 2011 εκτυπώθηκαν όλα τα μηνιαία περιοδικά που εκτυπώνονται στο εκτυπωτικό κέντρο του Φάρου Τυφλών. Τα 4 μηνιαία περιοδικά τα οποία εκτυπώθηκαν είναι : Το περιοδικό ποικίλης ύλης «Ο ΦΑΡΟΣ», Το περιοδικό «ΥΓΕΙΑ», Το Παιδικό Περιοδικό «Η ΑΝΕΜΗ» και το περιοδικό «ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ».

 

-Τα έτη 2013-2015 στήριξε την υλοποίηση του ειδικού προγράμματος «Συνοδευτικές και Συμβουλευτικές Υποστηρικτικές Υπηρεσίες» από την Κοινωνική Υπηρεσία του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος.

-Στο πλαίσιο προγραμμάτων εγκατάστασης Φωτοβολταϊκών Στοιχείων σε κτίρια που στεγάζουν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, χρηματοδότησε σχετική εγκατάσταση στο κεντρικό κτίριο του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος.