Κύριο περιεχόμενο

 

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΥΦΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, επισκέφθηκε τον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων, κος Αβραμίδης Νίκος, συνοδευόμενος από τον κο Μούσιο Νώντα, Διευθυντή γραφείου του Δημάρχου.

Κατά την τιμητική αυτή επίσκεψη, σημειώθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα κο Μπασιά Εμμανουήλ, την Αντιπρόεδρο κα Ρουκουτάκη Γεωργία, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κο Κορομηλά Χρήστο, κο Λέκκα Χρήστο, κα Τζεβελέκου Μαρία, τον Γενικό Διευθυντή, κο Καρκούλια Γεώργιο και την Διευθύντρια Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κα Μήλα Γεωργία. Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης, σημειώθηκε εκτενής ενημέρωση για την μοναδικότητα του έργου, την ανάγκη της επαγγελματικής αποκατάστασης των τυφλών, καθώς και τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος.

 

Ο κος Αβραμίδης με τον κο Μούσιο, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του φορέα και συνεχάρησαν τον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος για την πλούσια και πολλαπλά ωφέλιμη δράση του, σημειώνοντας πως τόσο οι ίδιοι όσο και ο Δήμαρχος Αθηναίων κος κ.Μπακογιάννης θα στηρίξουν έμπρακτα το έργο του και τις θέσεις εργασίας των τυφλών εργατών των παραγωγικών μονάδων του φορέα.