Κύριο περιεχόμενο

 

«ΦΑΥΣΤΑ Ή Η ΑΠΟΛΕΣΘΕΙΣ ΚΟΡΗ»
ΤΟΥ ΜΠΟΣΤ
στην Θεατρική Σκηνή
«Εκτός Σχεδίου»

 

Το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019, η Θεατρική Ομάδα του Φάρου Τυφλών Ελλάδος, παρουσίασε στην Θεατρική Σκηνή «Εκτός Σχεδίου» στο Καματερό μια μοναδική θεατρική παράσταση, με τίτλο: «ΦΑΥΣΤΑ Ή Η ΑΠΟΛΕΣΘΕΙΣ ΚΟΡΗ» ΤΟΥ ΜΠΟΣΤ.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει το μοναδικό και ιδιότυπο αυτό έργο του Μποστ, γραμμένο όλο σε δεκαπεντασύλλαβο, το οποίο απέδωσαν άψογα μέσω των ρόλων τους οι ακόλουθοι ηθοποιοί:

Γωγώ Ρουκουτάκη (Αντιπρόεδρος Δ.Σ.), Παναγιώτης Καλκούνης, Βιβή Χριστοδούλου, Εύη Ασλάνογλου, Μάρω Αγαπητού, Βαγγέλης Μουρούκος, Θανάσης Παπαϊωάννου, Θεόδωρος  Γκελεβέζης και Αργυρώ Τεντόμα. Καλλιτεχνικά και σκηνοθετικά υπεύθυνος ο κ. Γιάννης Νικολόπουλος, ενώ τα κοστούμια διέθεσε ευγενικά για τις ανάγκες της παράστασης η κ. Άννα Φόνσου από το Σπίτι του Ηθοποιού.

Την μοναδική αυτή παράσταση, παρακολούθησε πλήθος κόσμου καθώς και Εκπρόσωποι Φορέων &  Σωματείων της τοπικής κοινωνίας.

Η επιτυχία της παράστασης σηματοδοτήθηκε από την θερμή φιλοξενία του Πολιτιστικού  Συλλόγου της Θεατρικής Σκηνής «Εκτός Σχεδίου» αλλά και από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα της κατάμεστης αίθουσας του Θεάτρου για τις μοναδικές επιδόσεις των ηθοποιών, οι οποίοι κατάφεραν να προκαλέσουν στο κοινό άπλετο γέλιο, ενθουσιασμό, αλλά και προβληματισμό.

Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό μας για άλλη μια φορά στην αξιόλογη αυτή εκδήλωση, φίλους, συνεργάτες, υποστηρικτές και εθελοντές.