Κύριο περιεχόμενο

 

Η επιτυχία της παράστασης «ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΚΑΙ …. ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ»

Την Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018, η Θεατρική Ομάδα του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος, παρουσίασε στην θεατρική σκηνή του Φορέα μια μοναδική Θεατρική παράσταση, με τίτλο: «ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΚΑΙ …. ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ», αφιερωμένη στις ερωτικές σχέσεις ανάμεσα στις γυναίκες και τους άντρες.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει «Το Άλμπουμ» του Jean-Claude Carriere, σε μετάφραση Ξένιας Καλογεροπούλου & αποσπάσματα από το έργο «Ψύλλοι στ΄ αυτιά»,  του  George Feydeau, σε μετάφραση Μίνωα Βολανάκη.

Η επιτυχία της παράστασης σηματοδοτήθηκε από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα της κατάμεστης αίθουσας για τις άψογες επιδόσεις των ακόλουθων ηθοποιών: Γωγώ Ρουκουτάκη (Αντιπρόεδρος Δ.Σ.), Παναγιώτης Καλκούνης, Βιβή Χριστοδούλου, Εύη Ασλάνογλου, Ελένη Γκουβάτσου και Βαγγέλης Μουρούκος. Καλλιτεχνικά και σκηνοθετικά υπεύθυνος ήταν ο κος Γιάννης Νικολόπουλος.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν την εκδήλωση ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κος Γιάννης Μπαλάφας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Αθηναίων, κος Γιάννης Μπρούλιας, η Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής για θέματα αναπηρίας, κα Βιβύ Τσαβαλιά, ο εκπρόσωπος του Π.Σ.Τ., κος  Παναγιώτης Μαρκοστάμος, και η ηθοποιός και Πρόεδρος του Σπιτιού του Ηθοποιού, κα Άννα Φόνσου.

Εκ μέρους της Διοίκησης, παρευρέθησαν ο κος Εμμανουήλ Μπασιάς, Πρόεδρος, ο κος Φώτης Ζάκκας, Αντιπρόεδρος, η κυρία Δήμητρα Κατσαρού, Γενική Γραμματέας, ο κος Χρήστος Λέκκας, Μέλος, η κα Μαρία Τζεβελέκου, Μέλος.

Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό μας για άλλη μια φορά στην αξιόλογη αυτή εκδήλωση, φίλους, συνεργάτες, υποστηρικτές, εργαζόμενους και εθελοντές.